top of page

PROJECTEN

SPIJK 2006

 

Het allereerste project van Ice Events was de ijsbaan in Spijk. Volgens velen was deze baan een groot succes, voornamelijk dankzij de gezelligheid van het bezoekende volk, dat in grote getalen kwam schaatsen. 

GAME ON, GORINCHEM 2006

 

De Game On beurs in Gorinchem werd georganiseerd om jongeren uit de regio kennis te laten maken met techniek. Ook Multitechniek is hier graag actief mee bezig en nam daarom deel aan deze beurs. Dankzij onze Virtual Skatingbaan zag een groot aantal bezoekers dat de koudetechniek een 'cool' vak kan zijn.

SLIEDRECHT 2007-2009

 

Drie jaar lang toverde Ice Events de Kerkbuurt in Sliedrecht om tot een waar schaatsparadijs. De baan was niet groot, maar dankzij het gebruik van de nieuwe ijsbaanprofielen wel van een fantastische kwaliteit. Dankzij de tent die het geheel overdekte werd het slechte weer buiten gehouden en zodoende werd er veel publiek getrokken.

 

 

 
 
HEUKELUM 2008

Met ruim 310m² ijs was er in Heukelum voldoende ruimte voor veel schaatspret. Leuk was de loopruimte rondom het ijs, zodat publiek ook droog kon staan en kon deelnemen aan het ijsplezier. De opening werd verricht door oud-langebaanschaatster Barbara de Loor.

Gorinchem 2009-heden

 

De organisatie van het Gorcums Winterfestijn ging in 2009 akkoord met het innovatieve plan om de baan rondom de Wilhelminafontein op de Grote Markt te leggen en dit heeft al prachtige plaatjes opgeleverd. Sinds 2013 is de baan overdekt.

www.gorcumswinterfestijn.nl

Papendrecht 2012-heden

 

Sinds de start van het jaarlijkse ijsfeest op De Meent in Papendrecht is Ice Events verantwoordelijk voor de 390m² ijsbaan die, zowel in het eerste als het tweede jaar, ongelofelijk goed bezocht werd.

Ook deze winter is Ice Events verantwoordelijk voor de ijsvloer op De Meent.

 

 
 
UW PROJECT

 

Heeft u na het bekijken van onze projecten interesse in uw eigen ijsfestijn? Ice Events ontmoet u graag voor het bespreken van de mogelijkheden. Ga naar de contactpagina voor meer info.

 

 

 
 

Een overzicht van de projecten van Ice Events. Kijk voor meer foto's op onze facebookpagina.

bottom of page