top of page

IJsvloeren

De door Ice Events zelf ontwikkelde ijsbaanprofielen zijn op veel manieren te combineren, waardoor we ijsvloeren van veel verschillende afmetingen kunnen maken. Dit geeft ons tevens de mogelijkheid om af te wijken van de rechthoekige vorm, waardoor eventuele obstakels op het evenemententerrein kunnen worden ontweken. Een goed voorbeeld hiervan is de baan in Gorinchem, die rondom de fontein op de grote markt is gebouwd.

 

Vanaf een 100m²- baan kan Ice Events in overleg met u elke afmeting en vorm realiseren, mits hierover ruim voortijdig overeenstemming wordt bereikt.

 

Inbegrepen bij de huur van een Ice Events ijsbaan is de boarding rondom de baan, die door Ice Events zelf geplaatst wordt. Kijk bij toebehoren wat u van ons kunt verwachten bij het huren van een ijsbaan.

 

Voor de huidige baan kiezen we altijd milieuvriendelijke materialen. Al enige tijd wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de ontwikkeling van een compleet nieuwe, innovatieve ijsvloer, waardoor het energieverbruik met minimaal 50% zal teruglopen. De baan is op dit moment in de testfase. Klik hier om te zien welke duurzame en energiezuinige materialen door Ice Events worden gebruikt.

bottom of page